Paradiso 50 jaar

Paradiso Zwolle is opgericht in december 1964. Na o.a de familie van de Brink en de familie Kat, is de familie Poel in 1996 in het bedrijf gestapt. De familie Poel, vader-moeder-zonen, hebben het bedrijf verder ontwikkeld.

In 1998, ten tijde van de grote verbouwingen in Dieze Oost, is ook ons bedrijf grondig gerenoveerd. Na volledig casco gemaakt en weer opgebouwd, voldoet het bedrijf thans aan de hoogst geldende normen.

Terwijl de ene zoon voor een carrière elders koos, is de ander gebleven en in 1999 is het team versterkt met zijn vriendin Ingeborg. Zij zijn in 2002 getrouwd en tevens is in dat jaar de huidige onderneming actief.

In 2011 is het restaurant gedeelte gemoderniseerd. Het terras en de gevel zijn afgelopen zomer grondig aangepakt.

Paradiso was een van de eerste bedrijven die overgestapt is naar vloeibaar frituurvet. Voor verdere info zie www.friturenindehoreca.nl

Top↑